Meer informatie over het Zakelijk Portret


We laten zien wie je bent en wat je doet. Portret in de reguliere zin, maar ook terwijl je aan het werk bent, contact met klanten hebt, aan het genieten bent van je vrije tijd; een complete set waarmee je je website en socials op gang kan brengen. Een goede basis.


We maken meerdere soorten foto's:


Portret - Je gezicht is duidelijk herkenbaar in beeld, redelijk close-up. 


Full body - Je hele lichaam is in beeld.


Vergezicht - Je bent van een afstandje te zien. 


Hierbij variëren we mbt. sfeer, beweging, connectie. (bijv. oogcontact maken/ geen oogcontact maken, actie/rust, uitbundig/ingetogen)

Ik geef jou aan wat we gaan doen; ik zal je soms vragen een handeling te doen, bijvoorbeeld werken/lopen waarbij ik jou observeer, en soms zal ik je heel expliciet vragen om bijvoorbeeld net eventjes je gezicht een tikkeltje naar me toe te draaien. Eigenlijk verloopt de ochtend heel natuurlijk, want ik wil graag jou laten zien, en niet een ‘pose’. 


Een paar dingetjes om van te voren over na te denken; 


- Je kleding; kies iets wat bij je past, en het liefst 2/3 setjes, of af te wisselen shirts. En een jasje/vestje om mee af te wisselen. Zo kunnen we heel gemakkelijk zorgen voor diversiteit. Accessoires; leuk! Maar alleen als je het ’normaal’ gesproken zou dragen en het dus goed bij je past. En je je niet ongemakkelijk voelt. (En het liefst geen kleine streepjes/merkvermelding)

- Heb je items waar je een bijzondere waarde aan hecht of die qua beeld staan voor wie je bent? Iets wat je maakt of gemaakt hebt? Iets met een verhaal? Dit kan van alles zijn; van een boek die je geïnspireerd heeft tot een oude koffer van je oma. Het is leuk om dit toe te voegen aan je beeldend verhaal. Het mag ook meer dan 1 item zijn.

- Heb je een beeld van jezelf zoals jij jezelf ziet of graag zal zien? Dit hoor ik graag.

- Kijk in je (werk) omgeving waar een plek is/ de plekken zijn die jou aanspreken, en besteed er aandacht aan om deze plek(ken) het beste tot hun recht te laten komen zodat er geen (voor jou) storende elementen zichtbaar zijn op de foto. En juist wel de elementen die jij belangrijk vindt.

- Denk er over na wat je van jouw ondernemerschap wilt laten zien; welke beelden zou je uiteindelijk willen hebben; bijvoorbeeld; alleen aan het werk/ contact met klanten/ relaxen op een vrije dag/ hobby beoefenen. 

- Kijk rond bij je locatie, misschien is er in de buurt wel een prachtige plek die we nog kunnen meepikken. 


Jouw inbreng is voor mij heel belangrijk, dus mocht je alvast het een en ander met mij willen delen of heb je vragen/opmerkingen, laat het me horen! Na de shoot


Na de shoot ga ik voor jou een grove selectie maken en de foto’s licht bewerken. Deze fotos zet ik in een beschermde omgeving op mijn website en uit deze fotos kan je een selectie van 25 unieke beelden kiezen. Deze beelden ga ik dan nog fine-tunen en kan je binnen twee weken downloaden (zowel in hoge resolutie als web-site) 


**Extra digitale bestanden zijn bij te kopen. Tarief is afhankelijk van het aantal bestanden.


Zakelijk Portret


€500 **

• 3 uur fotografie op locatie
• Portret/aan het werk/omgeving/klantcontact
• 25 unieke, bewerkte hoge resolutie bestanden*
• persoonlijke online galerij
• levertijd 2 week