JULLIE GAAN TROUWEN!

Gefeliciteerd, wat leuk! Een goede bruidsfotograaf die bij jullie past qua stijl en werkwijze is natuurlijk erg belangrijk. Ik vind het daarom heel leuk dat jullie meer willen weten over mijn fotografie.

Hieronder vinden jullie informatie over mijn werkwijze en tarieven, lees het rustig door en wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan door contact met mij op te nemen!

ONGEDWONGEN, INTIEME, PURE FOTOGRAFIE

NIETS MOET, ALLES MAG

Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie elkaar het jawoord gaven. Tijdens een reportage wil je jezelf kunnen zijn, daarom; niets moet en alles mag. Als fotograaf kom ik dicht bij jullie en je familie. Ik vind het daarom belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij.

De reportage schetst jullie dag in al haar facetten, met oog voor de mooie, grappige, emotionele momenten, dierbare gasten, details en verrassingen. Mijn fotografie is puur, intiem en ongedwongen, en vertelt het unieke verhaal van hoe jullie huwelijksdag écht was.


DE LOCATIESHOOT

MOMENT VAN RUST

De locatieshoot wordt door het bruidspaar vaak ervaren als een rustig moment tussen alle drukte door. Voor de locatieshoot gebruiken we een door jullie uitgezochte locatie om op een fijne ongedwongen manier mooie plaatjes te schieten. Voor de locatieshoot neem ik wel iets meer de regie en zal ik wat aanwijzingen geven, maar je hoeft van mij niet stijf te poseren en je ongemakkelijk te voelen, ik stuur jullie natuurlijk wel, maar meer in het 'samen zijn' terwijl ik jullie liefde vastleg. Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden; we kunnen samen kijken naar de mogelijke locaties en de tijdslijn van jullie trouwdag en zo het beste moment vinden voor deze shoot.WAT KUNNEN JULLIE VAN MIJ VERWACHTEN?

GEDREVEN & IN HET MOMENT

Ik ben een fotografe vol passie en ben op jullie trouwdag helemaal in het hier en nu. Ik neem mijn werk serieus, maar geniet er ook echt van. Ik zorg dat ik bijna ongemerkt de mooiste momenten pak, zodat jullie een compleet beeld krijgen van de dag. Eenmaal thuis selecteer en bewerk ik jullie foto's heel zorgvuldig. De foto's bewerk ik in de kenmerkende sfeervolle en natuurlijke stijl van mijn fotografie. Met alle liefde geef ik jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag!

En extra leuk: Jullie hoeven niet lang te wachten op de eerste foto's, binnen 2 dagen na de bruiloft - wanneer jullie nog goed in die bruiloftsroes zitten - krijgen jullie alvast 8 bewerkte foto's toegestuurd!


Wil je ook graag dat ik jullie speciale dag vastleg? 

Stuur me dan een bericht, ik ben erg benieuwd naar jullie plannen!


ALTIJD INCLUSIEF SNEAK PREVIEW EN TROUWALBUM

Tarieven

Mijn tarief begin bij € 1.295,- voor 6 uur fotografie op jullie bruiloft

Hiervoor krijgen jullie:

  • Twee uitgebreide gesprekken: Een persoonlijk kennismakingsgesprek (real-life of FaceTime) & het doorspreken van de dag twee weken voor de trouwdag via de telefoon.
  • Sneak preview: Binnen 2 dagen na de bruiloft een preview met 8 bewerkte foto's
  • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's (minimaal 200 bij 6 uur).
  • Persoonlijke online klanten galerij: Waarbinnen alle foto's bekeken en in hoge resolutie gedownload kunnen worden.
  • Persoonlijke app: Met daarin jouw favoriete foto's, die je zo kan delen met je vrienden en familie.
  • Binnen 2 - 5 weken zijn de foto's nabewerkt en beschikbaar voor jullie!
  • Een mooi fotoalbum: Linnen cover, 15 x 15 cm, met embossing, flat-lay bladen, op lustre fotopapier, 24 pagina's
  • Reiskosten binnen Nederland tot 100km.
  • Een enthousiaste fotograaf die heel graag met jullie meedenkt!
  • Digitale brochure met tips & tricks

Wil je mij langer boeken? Een luxer album? Dat kan uiteraard! Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wil je meer weten, neem dan contact met me op.


Vier de liefde!