JULLIE GAAN TROUWEN!


Gefeliciteerd! En zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf die bij jullie past qua stijl en werkwijze? Ik vind het heel leuk dat jullie mijn website bekijken en wellicht meer willen weten over mijn fotografie. Je kan me boeken om je intieme bruiloft, verloving of (buitenlandse) elopement te fotograferen.

Hieronder vinden jullie informatie over mijn werkwijze en tarieven, lees het rustig door en wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan door contact met mij op te nemen!


WAT KAN JE VERWACHTEN?


Mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door een documentair karakter, ik ben de hele dag zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig (ondanks dat ik voornamelijk dichtbij jullie ben), en leg zo alle mooie, liefdevolle, grappige en emotionele momenten vast. Bij de familieportretten en de locatieshoot ben ik meer aanwezig en regiseer ik meer. Bij de locatieshoot hoeven jullie niet te poseren (op een enkele keer na ;-)) en geniet ik vooral van het vastleggen van de mooie momenten tussen jullie.

ONGEDWONGEN, INTIEME, PURE FOTOGRAFIE

NIETS MOET, ALLES MAG

Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie elkaar het jawoord gaven. Tijdens een reportage wil je jezelf kunnen zijn, daarom; niets moet en alles mag. Als fotograaf kom ik dicht bij jullie en je familie. Ik vind het daarom belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij.

De reportage schetst jullie dag in al haar facetten, met oog voor de mooie, grappige, emotionele momenten, dierbare gasten, details en verrassingen. Mijn fotografie is puur, intiem en ongedwongen, en vertelt het unieke romantische verhaal van hoe jullie huwelijksdag écht was.


DE LOCATIESHOOT

MOMENT VAN RUST

De locatieshoot wordt door het bruidspaar vaak ervaren als een rustig moment tussen alle drukte door. Voor de locatieshoot gebruiken we een door jullie uitgezochte locatie om op een fijne ongedwongen manier mooie plaatjes te schieten. Voor de locatieshoot neem ik wel iets meer de regie en zal ik wat aanwijzingen geven, maar je hoeft van mij niet stijf te poseren en je ongemakkelijk te voelen, ik stuur jullie natuurlijk wel, maar meer in het 'samen zijn' terwijl ik jullie liefde vastleg. Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden; we kunnen samen kijken naar de mogelijke locaties en de tijdslijn van jullie trouwdag en zo het beste moment vinden voor deze shoot.WAT KUNNEN JULLIE VAN MIJ VERWACHTEN?

GEDREVEN & IN HET MOMENT

Ik ben een fotografe vol passie en ben op jullie trouwdag helemaal in het hier en nu. Ik neem mijn werk serieus, maar geniet er ook echt van. Ik zorg dat ik bijna ongemerkt de mooiste momenten pak, zodat jullie een compleet beeld krijgen van de dag. Eenmaal thuis selecteer en bewerk ik jullie foto's heel zorgvuldig. De foto's bewerk ik in de kenmerkende sfeervolle en natuurlijke stijl van mijn fotografie. Met alle liefde geef ik jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag!

En extra leuk: Jullie hoeven niet lang te wachten op de eerste foto's, binnen 2 dagen na de bruiloft - wanneer jullie nog goed in die bruiloftsroes zitten - krijgen jullie alvast een sneak preview van een aantal foto's toegestuurd!


Trouwdatumcheck!


Mijn agenda staat open voor boekingen in 2021 en 2022. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ivm. Corona kan je een back-up trouwdag bij mij reserveren!
WERKWIJZE


1/ JE NEEMT CONTACT MET ME OP


2/ WE PLANNEN EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN


3/ JE ONTVANGT EEN ONLINE VRAGENFORMULIER EN CONTRACT VAN ME


4/ NA HET ONTVANGEN VAN JE AANBETALING (25%) IS JE PLEK IN MIJN AGENDA DEFINITIEF


5/ ZES WEKEN VOORAFGAAND AAN JULLIE TROUWDATUM NEMEN WE DE DAGPLANNING DOOR


6/ OP DE DAG ZELF MAKEN WE ER EEN LEUKE TIJD VAN!


7/ JE ONTVANGT EEN REKENING VOOR HET RESTERENDE BEDRAG


8/ BINNEN 4-6 WEKEN KRIJG JE ONLINE TOEGANG TOT JE GALERIJ, WAAR JE ALLE FOTOS KUNT DOWNLOADEN EN KUNT DELEN MET VRIENDEN EN FAMILIE + JE FINE-ART PRINTS ZIJN ONDERWEG NAAR JULLIE!


9/ WANNEER JE ERVOOR KIEST OM EEN ALBUM TE LATEN MAKEN, GAAN WE HIER SAMEN MEE AAN DE SLAG.


*IK BEN VIA APP/MAIL/ TELEFOON ELKE DAG VOOR JE BEREIKBAAR VOOR TUSSENTIJDSE VRAGEN, OPMERKINGEN ETC. IK DENK GRAAG MET JULLIE MEE!

Bruidsfotografie pakketten

LUXE


10 UUR FOTOGRAFIE
- Professioneel nabewerkte hoge resolutie digitale bestanden (500) via online galerij.
- Incl. reiskosten binnen NL
- Sneak preview binnen 48 uur
- Tien 13 x 18 cm archival Fine-art prints

€1695

STANDAARD


8 UUR FOTOGRAFIE
- Professioneel nabewerkte hoge resolutie digitale bestanden (400) via online galerij.
- Incl. reiskosten binnen NL
- Sneak preview binnen 48 uur
- Tien 13 x 18 cm archival Fine-art prints

€1495

BASIC


6 UUR FOTOGRAFIE
- Professioneel nabewerkte hoge resolutie digitale bestanden (300) via online galerij.
- Incl. reiskosten binnen NL
- Sneak preview binnen 48 uur
- Vijf 13 x 18 cm archival Fine-art prints

€1295

MICRO


3 UUR FOTOGRAFIE
- Professioneel nabewerkte hoge resolutie digitale bestanden (150) via online galerij.
- Incl. reiskosten binnen NL
- Sneak preview binnen 48 uur
- Vijf 13 x 18 cm archival Fine-art prints

€950

EXTRA TIJD / €150,- PER UUR

Indien gewenst, kan er (in overleg) bij elk pakket extra uren worden afgenomen.

USB / €50

Beelden worden standaard digitaal geleverd via een online galerij. Indien gewenst kunnen de beelden op USB worden gezet en naar je opgestuurd worden.


verlovingsshoot // €300


  • 1,5 UUR FOTOGRAFIE
  • LOCATIE NAAR KEUZE
  • 20-30 FOTOS
  • ONLINE GALERIJ OM JE FOTOS TE BEKIJKEN EN DOWNLOADEN

TROUWALBUMS


KWALITEIT, AANDACHT EN EENVOUD - HANDGEMAAKT IN NEDERLAND


Ik kies voor een Nederlandse leverancier van exclusieve hoogwaardige trouwalbums. De luxe premium fotoalbums worden gemaakt met liefde voor de beste fotopapieren en de scherpste prints. De albums worden geprint op mat Fine-Art papier, of Photo Paper.

De albums


De albums worden geprint op mooi mat Fine-Art of Photopaper. Maar ook de buitenkant van de albums zijn uniek afgewerkt. De fotoalbums worden vakkundig met de hand gemaakt. Elk album krijgt 100% aandacht en liefde tijdens het produceren. De lederen of linnen albumcovers zijn op verschillende manieren te personaliseren.

LAY-FLAT


De albums worden gebonden als Lay-flat album. Dat houdt in dat een album plat bekeken kan worden, en foto’s door de midden-naad geprint kunnen worden. Je album kun je dus ontwerpen met aflopende foto’s, en foto’s die je dwars door de ril/naad kunt plaatsen. Een lay-flat exclusief fotoalbum van de allerhoogste kwaliteit!

PREMIUM PAPIER


Er wordt geprint op enkel het beste Fine-Art papier met het grootste dynamisch kleurenbereik, en het hoogste kwaliteit Photo Paper. Door de lay-flat binding kunnen prints door de naad geprint worden. Laat je foto’s printen op het beste papier, in een verfijnd Fine-Art fotoalbum of een semi-glanzend Photo Paper fotoalbum.

Voor meer informatie over de trouwalbums kan je contact met me opnemen