JULLIE GAAN TROUWEN!


Gefeliciteerd! En zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf die bij jullie past qua stijl en werkwijze? Ik vind het heel leuk dat jullie mijn website bekijken en wellicht meer willen weten over mijn fotografie. Je kan me boeken om je intieme bruiloft, verloving of (buitenlandse) elopement te fotograferen. Ik fotografeer geen grote bruiloften, en omdat ik graag genoeg aandacht en tijd voor mijn klanten heb, neem ik een maximaal aantal bruiloften per jaar aan.


Hieronder vinden jullie informatie over mijn werkwijze en starttarieven, lees het rustig door en als we een match zijn, dan hoor ik heel graag van je!


WAT KAN JE van mij VERWACHTEN?


Mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door een documentair karakter, ik ben tijdens jullie bijzondere dag zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig (ondanks dat ik voornamelijk dichtbij jullie ben), en leg zo alle mooie, liefdevolle, grappige en emotionele momenten vast. Bij de locatieshoot ben ik meer aanwezig en regiseer ik meer. Bij de locatieshoot hoeven jullie niet te poseren (op een enkele keer na ;-)) en geniet ik vooral van het vastleggen van de mooie momenten tussen jullie.

ONGEDWONGEN, INTIEME, PURE FOTOGRAFIE

NIETS MOET, ALLES MAG

Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie elkaar het jawoord gaven. Tijdens een reportage wil je jezelf kunnen zijn, daarom; niets moet en alles mag. Als fotograaf kom ik dicht bij jullie. Ik vind het daarom belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij.

De reportage schetst jullie dag in al haar facetten, met oog voor de mooie, grappige, emotionele momenten, dierbare gasten, details en verrassingen. Mijn fotografie is puur, intiem en ongedwongen, en vertelt het unieke romantische verhaal van hoe jullie huwelijksdag écht was.


DE LOCATIESHOOT

MOMENT VAN RUST

De locatieshoot wordt door het bruidspaar vaak ervaren als een rustig moment tussen alle drukte door. Voor de locatieshoot gebruiken we een door jullie uitgezochte locatie om op een fijne ongedwongen manier mooie plaatjes te schieten. Voor de locatieshoot neem ik wel iets meer de regie en zal ik wat aanwijzingen geven, maar je hoeft van mij niet stijf te poseren en je ongemakkelijk te voelen, ik stuur jullie natuurlijk wel, maar meer in het 'samen zijn' terwijl ik jullie liefde vastleg. Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden; we kunnen samen kijken naar de mogelijke locaties en de tijdslijn van jullie trouwdag en zo het beste moment vinden voor deze shoot.WAT KUNNEN JULLIE VAN MIJ VERWACHTEN?

GEDREVEN & IN HET MOMENT

Ik ben een fotografe vol passie en ben op jullie trouwdag helemaal in het hier en nu. Ik neem mijn werk serieus, maar geniet er ook echt van. Ik zorg dat ik bijna ongemerkt de mooiste momenten pak, zodat jullie een compleet beeld krijgen van de dag. Eenmaal thuis selecteer en bewerk ik jullie foto's heel zorgvuldig. De foto's bewerk ik in de kenmerkende sfeervolle en natuurlijke stijl van mijn fotografie. Met alle liefde geef ik jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag!

En extra leuk: Jullie hoeven niet lang te wachten op de eerste foto's, binnen 2 dagen na de bruiloft - wanneer jullie nog goed in die bruiloftsroes zitten - krijgen jullie alvast een sneak preview van een aantal foto's toegestuurd!INTIEME BRUILOFT / ELOPEMENT

VANAF €950

- vanaf 4 uur
- Professioneel nabewerkte hoge resolutie digitale bestanden via online galerij.
- Sneak preview binnen 48 uur
- Tien 13 x 18 cm archival Fine-art prints

BUITENLANDSE BRUILOFT/ELOPEMENT

prijs op aanvraag

- 3 dagen (aankomstdag, trouwdag, vertrekdag)
- Samen kijken we naar jullie wensen en mogelijkheden


verlovingsshoot // €300


• 1,5-2 uur fotografie op locatie

• 25 unieke, bewerkte hoge resolutie bestanden*

• persoonlijke online galerij

• levertijd 2 weken


ALBUMS


KWALITEIT, AANDACHT EN EENVOUD - HANDGEMAAKT IN NEDERLAND


Ik kies voor een Nederlandse leverancier van exclusieve hoogwaardige trouwalbums. De luxe premium fotoalbums worden gemaakt met liefde voor de beste fotopapieren en de scherpste prints. De albums worden geprint op mat Fine-Art papier, of Photo Paper.

De albums


De albums worden geprint op mooi mat Fine-Art of Photopaper. Maar ook de buitenkant van de albums zijn uniek afgewerkt. De fotoalbums worden vakkundig met de hand gemaakt. Elk album krijgt 100% aandacht en liefde tijdens het produceren. De lederen of linnen albumcovers zijn op verschillende manieren te personaliseren.

LAY-FLAT


De albums worden gebonden als Lay-flat album. Dat houdt in dat een album plat bekeken kan worden, en foto’s door de midden-naad geprint kunnen worden. Je album kun je dus ontwerpen met aflopende foto’s, en foto’s die je dwars door de ril/naad kunt plaatsen. Een lay-flat exclusief fotoalbum van de allerhoogste kwaliteit!

PREMIUM PAPIER


Er wordt geprint op enkel het beste Fine-Art papier met het grootste dynamisch kleurenbereik, en het hoogste kwaliteit Photo Paper. Door de lay-flat binding kunnen prints door de naad geprint worden. Laat je foto’s printen op het beste papier, in een verfijnd Fine-Art fotoalbum of een semi-glanzend Photo Paper fotoalbum.

Tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik je alles vertellen over de albums, mocht je nu alvast wat meer willen weten, dan kan je natuurlijk contact met me opnemen.