Insider tips voor je bruiloftsplanning!

Locaties zijn goedkoper op weekdagen en zondagen

Ja het is waar!! Zaterdag is het brood en boter van de bruiloftsindustrie, dus bruiloften op week- en zondag zijn goedkoper te boeken! Op vrijdag je bruiloft vieren is in de loop der jaren steeds populairder geworden, je kan dan later starten met de ceremonie en met het feest heerlijk het weekend inluiden.

Verrassings-factuurkosten

Houd er rekening mee dat er bij sommige leveranciers mogelijk verborgen kosten zijn. Vraag hiernaar bij het doorlopen van het boekingsproces, zodat u op de hoogte bent van het volledige factuurbedrag. Bij mij als fotograaf zijn er gelukkig geen verborgen kosten!

Bloemen zijn meer dan alleen boeketten

Bloemen zijn zoveel meer dan alleen boeketten of corsages. Bloemen kunnen worden gebruikt als decor op stoelen, middenstukken, haarstukken en als accenten op het altaar! Ze kunnen zelfs worden gebruikt op de halsband voor de harige vrienden. Er zijn zoveel creatieve manieren om bloemen in uw decor te implementeren, vraag uw bloemist hoe u bloemen kunt gebruiken om uw bruiloft op te fleuren.

Lijsten met voorkeursleveranciers (onzin!)

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, heb je misschien een voorkeurslijst van leveranciers van je geboekte locatie gekregen. Als je hier nog nooit van hebt gehoord, is het een lijst die locaties hebben gemaakt om andere leveranciers (dj's, fotografen, videografen, bloemisten, enz.) aan te geven, die zij ofwel 1) leuk vinden om mee te werken en / of 2) deze leveranciers een vergoeding in rekening brengen en dus geld verdienen door ze naar paren te verwijzen. Soms hebben locaties niet eens met sommige leveranciers die op de lijst met voorkeursleveranciers staan, gewerkt. - die leveranciers hebben gewoon kosten betaald om te worden vermeld.

Zorg ervoor dat je met leveranciers in zee gaat, waarmee je vertrouwd bent. Huur leveranciers in waar je van houdt.